21. päivä joulukuuta! Ei tarvii ainakaan pelätä etteikö olis lunta jouluna, tota kun on meinaan satanut nyt melkeen joka päivä. Mut kukapa nyt ei tykkäis lumesta! =) Äsken kun selasin kaikkia ihania kesäkuvia, niin.. okei, tuli vähän ikävä lämpöö ja lomaa ja shortseja ja kaikkee muutakin! 

Huomenna on vähän aikaa koulua, ja sitten alkaa muutaman viikon loma. Sitä on jo pikkasen odotettukkin. On tuntunut et koulu painaa päälle ja aina koulun jälkeen väsyttää niin paljon ettei tee mieli tehä yhtään mitään. Tänään oli matikan koe, ja pelkään etten pääse koko kurssista läpi.. kuka osaa tälläsen laskun

Seoksessa hoitoaineen, väriaineen ja veden sekoitussuhde on 2:1:4. Paljonko tarvitset kutakin ainetta 0,70 dl:aan valmista seosta?

Okei, pakko myöntää et jos joku ton osaa tosta vaan niin niin ON HYVÄ! Ehkä loman aikana kannattais pikkasen harjotella :-D Tajusin muuten että suomessa on varmaan vaikka kuinka hyviä artisteja, jotka ei oo niin paljon esillä kun kaikki huonommat! Oon kuunellut firealin yhtä kappaletta nyt tänään monesti. No se ainakin suht tunnettu <:

www.youtube.com/watch